Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di latte
- 20 g di burro
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 13 g di fecola di patate
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- semi di papavero q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2837 kJ / 678 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 97.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 3.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pancarrè
5h
Bruco brioche
2小时
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2小时 30 分钟
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Spighette al kamut
3h 55min
Pane barese
6h 15min
Pane in cassetta semplice
19h
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pagnotta al rosmarino
3h 30min