Urządzenia i Akcesoria
Vol-au-vent leggeri
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
Vol-au-vent
-
200 g di burro freddo a pezzi
-
farina tipo 00 q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
-
1 tuorlo leggermente sbattuto
Crema di latte
-
80 g zucchero
-
300 g di latte intero
-
30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
-
30 amarene sciroppate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1.3 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Insalata capricciosa
30 min
Torta alle bietole
3 godz.
Maxi cannoncino ripieno
6 godz. 30 min
Frittelle di prugne
9 godz.
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8 godz. 30 min
Crostata albicocche e lamponi
1 godz. 20 min
Cannoli al nocciolato
20 min
Dolce al latte
5 godz.
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Frittelle di mele
40 min
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Torta pasqualina
2 godz. 5 min