Urządzenia i Akcesoria
Vol-au-vent leggeri
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pezzi
Składniki
Vol-au-vent
-
200 g di burro freddo a pezzi
-
farina tipo 00 q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
1 pizzico di sale
-
1 tuorlo leggermente sbattuto
Crema di latte
-
80 g zucchero
-
300 g di latte intero
-
30 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
-
30 amarene sciroppate
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1.3 g
Kalorie
477 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolce effetto
60 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Fonduta
8 godz. 20 min
Pappardelle ripiene di piselli
2 godz. 25 min
Polenta concia alla valdostana
1 godz. 40 min
Risotto con le rane
1 godz. 30 min
Budino uova e latte al caramello
1 godz. 30 min
Agnolotti del plin
10 godz. 30 min
Crocchette con Gorgonzola e salsa alle mele cotogne
10 godz.
Dolce al latte
5 godz.
Soufflè ai cardi al vapore
1 godz. 20 min
Torta di tagliolini
4 godz.
Crema di Cogne
15 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min