![Corona di pane sfogliato ai cereali Corona di pane sfogliato ai cereali](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85473451-A6EC-4A3A-B792-99CB100A1940/Derivates/0f3708c6-7cb9-40fd-bbd6-b46e4af742d3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di cereali
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12807 kJ / 3061 kcal
- Białko
- 74.7 g
- Węglowodany
- 402.8 g
- Tłuszcz
- 127.9 g
- Błonnik
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Grissini di farro integrali
3h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane al lardo e timo
4 godz. 50 min
Panini alle erbe
3ч. 5 мин.
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 Std.
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Nodini mediterranei
3h 50min
Pane morbido di farro
19h
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min