Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di cereali
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12807 kJ / 3061 kcal
- Białko
- 74.7 g
- Węglowodany
- 402.8 g
- Tłuszcz
- 127.9 g
- Błonnik
- 18.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Panini al cumino
16h 30min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane alla soia
3h 10min
Panini limone e miele
5h 30min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h