Urządzenia i Akcesoria
Corona di pane sfogliato ai cereali
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
1 pezzo
Składniki
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
10 g zucchero
-
250 g di farina tipo 0
-
250 g di farina di cereali
-
70 g olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 uovo
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
74.7 g
Kalorie
12807 kJ /
3061 kcal
Tłuszcz
127.9 g
Błonnik
18.9 g
Węglowodany
402.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasqua vegetariana
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane contadino
19 godz.
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 godz. 5 min
Pane al latte con semi di papavero
1 godz. 40 min
Corona di pane con il sesamo
15 godz. 30 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 godz.
Focaccia al farro farcita
3 godz. 45 min
Pane semplice
4 godz.