Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna al cioccolato
- 10 g di burro
- 4 uova (da 60 g circa)
- 160 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Preparazione
- 70 g di confettura di albicocche
- 120 g di cioccolato fondente a pezzi
- codette o palline colorate o argentate
- Wartości odżywcze
- na 22 pezzi
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 43.3 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crêpes
1h 20min
Pasta di zucchero
1h 10 min
Éclair vaniglia e cocco
Brak ocen
Torta gelato napoletana
18h 55min
Smiley cake pops
2h 30 min
Cake pops natalizie
4h
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4 godz. 30 min
Cream tart
4h
Gravity cake con confetti colorati
3 Std.
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Cupcake con frosting alla crema gianduia
1h
Bignè al cioccolato
3 Std.