Urządzenia i Akcesoria
Kålruletter
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
10 stykker
Składniki
Kålruletter
-
savoykålblader store10
-
ris, langkornet200 g
-
vann1700 g
-
løk, gul delt i to120 g
-
hvitløksfedd2
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 kvister
-
smør30 g
-
kyllingbryst filet, med eller uten skinn delt i biter (3-4 cm)250 g
-
svinekjøttdeig200 g
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Tomatsaus
-
løk, gul delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
smør30 g
-
tomat, på boks800 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 - 2 ss
-
havsalt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
-
maismel2 ts
-
rårørsukker½ ts
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
1437.3 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
896 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen