Urządzenia i Akcesoria
蘋果光合蛋沙拉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
水500 克
-
綠花椰菜 切小朵80 克
-
馬鈴薯 切塊(約2公分)80 克
-
蛋 將外殼刷洗乾淨2 顆
-
美乃滋3 大匙
-
檸檬汁2 大匙
-
帕瑪森起士粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 去籽,切小塊(約2公分)120 克
-
罐裝玉米粒40 克
-
紅蘋果 切小塊80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.5 g
Kalorie
1066 kJ /
255 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
行動沙拉BAR
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan