
Urządzenia i Akcesoria
Torta di riso carrarina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
180 g di zucchero
-
1500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
80 g di riso Arborio
-
5 uova
-
40 g di Marsala
-
500 g di latte
Caramello
-
5 cucchiai di zucchero
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
376 kcal /
1573 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
65.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy