Urządzenia i Akcesoria
Torta di riso carrarina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
-
1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
-
180 g zucchero
-
1500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
80 g di riso Arborio
-
5 uova
-
40 g di Marsala
-
500 g di latte
Caramello
-
5 cucchiai zucchero
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
9.9 g
Kalorie
1573 kJ /
376 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
65.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Incaricate in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Sformato di fagiolini con salsa al pecorino (Bimby Friend)
3 Std.
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Torta degli addobbi
1 Std. 25 Min
Burro al tonno
1 Std. 20 Min
Mini flan al pan di Spagna
2 Std. 45 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Cappelletti reggiani
2 Std.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Castagnaccio
1 Std.