Torta di riso carrarina

Torta di riso carrarina

2.4 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 180 g di zucchero
  • 1500 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 80 g di riso Arborio
  • 5 uova
  • 40 g di Marsala
  • 500 g di latte
Caramello
  • 5 cucchiai di zucchero

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 376 kcal / 1573 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 7.4 g
Węglowodany 65.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...