Parmesan and Rosemary Buns

Parmesan and Rosemary Buns

4.8 149 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 pieces

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • fresh rosemary leaves only
    1 sprig
  • water
    200 g
  • milk
    60 g
  • sugar
    1 Tbsp
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • strong white bread flour
    500 g
  • unsalted butter soft
    80 g
  • large egg
    1
  • fine sea salt
    1 tsp
  • olive oil for greasing
  • olive oil
    1 Tbsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 373 kcal / 1561 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 47 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...