Urządzenia i Akcesoria
銀耳蘋果燕麥粥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水400 克
-
燕麥(榖類) 泡水2小時、瀝乾100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
紅蘋果 帶皮,切丁100 克
-
新鮮白木耳 切片(約2公分)100 克
-
蜂蜜30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6 g
Kalorie
1137 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan