Urządzenia i Akcesoria
Falernum syrup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
800 g
Składniki
-
spiced rum350 g
-
fresh limes zest only, no white pith9
-
almonds100 g
-
star anise4
-
allspice berries6
-
cinnamon quills3
-
whole cloves3
-
dried bay leaves3
-
water350 g
-
raw sugar (see Tips)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 800 g
Sód
112.1 mg
Białko
27.5 g
Kalorie
9969.6 kJ /
2382.8 kcal
Tłuszcz
53.1 g
Błonnik
36.1 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
297.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 Std.
Chocolate ganache
20 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Basil oil
10 Min
Chocolate Frangelico® gelato
28 Std.
Sabayon
15 Min
Tarte tatin
2 Std.
Pavlova
6 Std.