Urządzenia i Akcesoria
Cupcakes de chocolate y cacahuete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 unidades
Składniki
Masa
-
200 g de claras de huevo
-
200 g de cacahuetes tostados salados
-
20 g de cacao puro en polvo
-
200 g de azúcar glas
-
200 g de mantequilla fundida
Frosting
-
50 g de azúcar glas
-
300 g de crema de cacao y avellanas (p. ej. Nocilla®)
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente
-
1 pellizco de sal
-
10 g de cacahuetes tostados salados troceados
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
7.79 g
Kalorie
2176 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
37.7 g
Błonnik
1.72 g
Węglowodany
37.53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Repostería
80 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Macarons de chocolate
2h 30min
Cupcakes tricolores
2h
Blueberry cupcakes
1h 45min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1h 10min
Muffins tres chocolates
40min
Cupcakes de vainilla
1h
Red velvet cupcakes
1h
Cupcakes de galletas Oreo
1h 40min
Cake pops
2h
Chocolate fudge cake
5h 45min
Bizcocho triple de chocolate
2h 20min