Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 80 g de azúcar
- 20 g de maicena
- 500 g de leche desnatada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de chocolate y leche condensada
1 godz. 25 min
Flan
5h
Pie de chocolate y merengue
10 godz.
Parfait de pipas de calabaza
6h
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Brak ocen
Crema de caramelo
2 godz. 10 min
Crema de chocolate con nueces
2 godz. 10 min
Pastel helado de chocolate con galletas de chocolate
9h 20min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Crema catalana de chocolate
40 Min
Natillas de chocolate
1h 20 min
Flan de dulce de leche
6h 10min