Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Almendra y azúcar glas
- 85 g de almendra molida
- 85 g de azúcar glas
- 20 g de cacao puro en polvo
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g de agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 131 kJ / 31 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Muffins tres chocolates
40 dk
Macarons de avellana
2h 20min
Tronco de Navidad con frutas frescas
5j 30 menit
Chocolate vienés
20 dk
Palitos de galleta cubiertos con chocolate (Pocky) - Japón
2sa 30 dk
Ganache de maracuyá
4h 40min
Minicupcakes de chocolate y mascarpone
1 Std. 10 Min
Ganache de chocolate blanco
1 Std. 5 Min
Macarons
2sa 30 dk
Galletas damero
1 Std. 5 Min
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min