Urządzenia i Akcesoria
Macarons de chocolate
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
40 unidades
Składniki
Almendra y azúcar glas
-
85 g de almendra molida
-
85 g de azúcar glas
-
20 g de cacao puro en polvo
Para desengrasar el vaso
-
300 g de agua
-
50 g de vinagre
Merengue italiano
-
75 g de azúcar
-
20 g de agua
-
2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
0.7 g
Kalorie
131 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolate
114 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Brioche de chocolate y avellana
2 godz. 20 min
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40 min
Mini eclairs de frambuesa
3 godz.
Volcán de chocolate
15 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Barritas de chocolate y caramelo
4 godz. 30 min
Macarons
2 godz. 30 min
Milhojas de chocolate y nata
2 godz. 30 min
Galletas damero
1 godz. 5 min
Gofres de chocolate
20 min
Red velvet cake
5 godz.