Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de leche
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 2 yemas de huevo
- 40 g de vino dulce
- 20 g de mantequilla
- 50 g de nueces peladas en trozos pequeños (y alguna más para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1661 kJ / 397 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 29.5 g
- Błonnik
- 6.7 g
Alternatywne przepisy
Crema catalana de chocolate
40 min
Crema de chocolate
2 Std. 10 Min
Marquesa de chocolate
2u. 45min
Mousse de dulce de leche y café
20min
Flan de dulce de leche
6h 10min
Flan de París con merengue
10 Std.
Mousse de chocolate
3h 20 min
Flan
5h
Sabayón
15min
Crema de caramelo
2 Std. 10 Min
Flan de chocolate y leche condensada
1h 25 min
Mousse de frutos rojos
5h