Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para pincelar)
- 100 g de agua
- 250 g de harina de repostería
- 2 cucharaditas de levadura química en polvo
- 25 g de cacao puro en polvo
- 180 g de azúcar moreno
- 3 huevos
- 80 g de crème fraîche
Frosting de chocolate y mantequilla
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 200 g de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2845 kJ / 681 kcal
- Białko
- 6.72 g
- Węglowodany
- 62.89 g
- Tłuszcz
- 44.68 g
- Błonnik
- 4.84 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcocho triple de chocolate
2h 20 min
Ganache de chocolate
1h 10 min
Bizcocho cebra
1h 10 min
Frosting de mascarpone y cacao
10min
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5h 30min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 godz. 30 min
Frosting de chocolate y queso cremoso
10min
Tarta de chocolate con dos texturas
1h 40 min
Tarta brow-kies (brownie-cookies)
1h 5min
Frosting de chocolate y mantequilla
10min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Cake de chocolate cuatro cuartos
1 Std.