Chocolate fudge cake

4.3 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho
  • 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 200 g de mantequilla en trozos (y algo más para pincelar)
  • 100 g de agua
  • 250 g de harina de repostería
  • 10 g de polvo de hornear
  • 25 g de cacao puro en polvo
  • 180 g de azúcar moreno
  • 3 huevos
  • 80 g de crème fraîche
Frosting de chocolate y mantequilla
  • 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
  • 200 g de azúcar glas

Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 100.6 mg
Białko 7 g
Kalorie 2822 kJ / 674 kcal
Tłuszcz 44.4 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 26.7 g
Węglowodany 64.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...