Chocolate fudge cake

4.3 45 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    200 g
  • de mantequilla en trozos (y algo más para pincelar)
    200 g
  • de agua
    100 g
  • de harina de repostería
    250 g
  • de polvo de hornear
    10 g
  • de cacao puro en polvo
    25 g
  • de azúcar moreno
    180 g
  • huevos
    3
  • de crème fraîche
    80 g
Frosting de chocolate y mantequilla
  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    200 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
    200 g
  • de azúcar glas
    200 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 674 kcal / 2822 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 44.4 g
Węglowodany 64.6 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 26.7 g
Sód 100.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...