Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 2253.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alubias con bacalao
30min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Guiso de alubias blancas con acelgas y maíz
45 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16u.
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Lentejas con setas y morcilla
3hod.
Garbanzos con verduras y arroz
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Lentejas estofadas
3hod.
Patatas guisadas con chorizo y langostinos
40min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14h 40min