Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de garbanzos secos castellanos
- 1000 g de agua caliente
- 2 cucharaditas de sal
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de boletus frescos
- 150 g de chorizo semicurado en rodajas de 1 cm
- 75 g de jamón curado en dados
- 100 g de zanahoria en trozos de 2 cm
- 30 g de apio en trozos
- 800 g de caldo de pollo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2221 kJ / 531 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 30.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 12.5 g
- Sód
- 2253.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Lentejas guisadas con verduras
2h 50min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2sa 40 dk
Hummus con verduras de aprovechamiento
10min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Rancho aragonés
1h 30 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Crema de verduras
1u.
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40min
Lentejas estofadas
3h
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Empanadillas de carne con aceitunas
1u.