蜜汁叉烧鸡

蜜汁叉烧鸡

4.6 34 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份

Składniki

  • 鸡腿,去骨,带皮
    800 克
  • 酱青
    30 克
  • 蚝油
    30 克
  • 红糖
    30 克
  • 蜂蜜
    30 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 麻油
    5 克
  • 鲜磨黑胡椒
    1 小撮
  • 香烤芝麻 装饰用
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17 g
Kalorie 1117 kJ / 267 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...