Urządzenia i Akcesoria
蜜汁叉烧鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
鸡腿,去骨,带皮800 克
-
酱青30 克
-
蚝油30 克
-
红糖30 克
-
蜂蜜30 克
-
黑酱油20 克
-
绍兴花雕酒50 克
-
麻油5 克
-
鲜磨黑胡椒1 小撮
-
香烤芝麻 装饰用1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17 g
Kalorie
1117 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
鸡不择食
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy