Urządzenia i Akcesoria
四合一套餐 (鸡饭)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
5 人份
Składniki
-
全鸡腿 去骨2 只
-
酱青10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鸡蛋 (已去掉壳)3 粒
-
水1260 克
-
盐2 茶匙
-
新鲜姜 去皮50 克
-
蒜瓣 去皮10 克
-
食油30 克
-
米 洗净300 克
-
1 茶匙 自制鸡精酱鸡精块1 块
-
班兰叶2 片
-
大洋葱50 克
-
马铃薯 切丁70 克
-
番茄 切块70 克
-
红萝卜 切丁120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1190 mg
Białko
25 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
57 g