客家炸肉

客家炸肉

4.7 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 人份

Składniki

  • 蒜瓣
    10 克
  • 小红葱
    100 克
  • 新鲜姜 切片
    30 克
  • 五花肉,带皮 切块 (3公分)
    1000 克
  • 干黑木耳 浸软
    30 克
  • 酱青
    30 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 冰糖
    20 克
  • 南乳 包括汁
    70 克
  • 250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 29 g
Kalorie 1527 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...