Urządzenia i Akcesoria
客家炸肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
10 人份
Składniki
-
蒜瓣10 克
-
小红葱100 克
-
新鲜姜 切片30 克
-
五花肉,带皮 切块 (3公分)1000 克
-
干黑木耳 浸软30 克
-
酱青30 克
-
黑酱油20 克
-
绍兴花雕酒50 克
-
冰糖20 克
-
南乳 包括汁70 克
-
水250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
29 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy