Urządzenia i Akcesoria
芋头饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜瓣3 个
-
食油30 克
-
虾米 洗净30 克
-
五花肉,去皮 切块150 克
-
芋头 去皮并切丁 (2公分x 2公分)200 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
印度香米 洗净300 克
-
水800 克
-
酱青50 克
-
黑酱油20 克
-
五香粉 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
新鲜芫荽 切碎,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1275 mg
Białko
12 g
Kalorie
2549 kJ /
610 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅焖饭
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy