Urządzenia i Akcesoria
ABC通心粉汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 人份
Składniki
-
水1300 克
-
洋葱 切块50 克
-
番茄 切块120 克
-
江鱼仔 洗净30 克
-
全鸡腿 (约1个全鸡腿),带皮,去骨,切丁(1公分)250 克
-
马铃薯 切丁(1公分)150 克
-
红萝卜 切丁(1公分)50 克
-
通心粉150 克
-
鸡精粉 适量调味2 茶匙
-
白胡椒粉 适量调味1 小撮
-
青葱 切葱花,装饰用1 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一锅料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy