Urządzenia i Akcesoria
自制鸡精粉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1 罐
Składniki
-
鸡肉 去骨、去皮、去筋 (处理前约500克全鸡腿), 切块300 克
-
淡色综合蔬菜 (如西洋芹、洋葱、蒜头、 韭葱),依所需切块200 克
-
新鲜综合香草 (如迷迭香、百里香、欧芹),只取叶片4 小支
-
粗盐150 克
-
白酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 颗
-
芫荽籽5 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Białko
78 g
Kalorie
2845.1 kJ /
680 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy