黄酒鸡

黄酒鸡

4.7 15 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 麻油
    40 克
  • 新鲜姜 切丝
    100 克
  • 甘榜鸡 带皮和骨,切块 (3-4公分)
    1200 克
  • 干黑木耳 浸软,切丝
    20 克
  • 黄酒
    500 克
  • 2 茶匙
  • 冰糖 (opcjonalnie)
    1 茶匙
  • 枸杞
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 38 g
Kalorie 2000 kJ / 478 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...