Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 700 g water
- 200 g onions, quartered
- 300 g olive oil
- 8 medium eggs
- 15 g baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove, finely chopped
- 100 - 120 g bacon lardons, to taste
- 150 g mozzarella, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Potato Pancakes
45 Min
Family Chicken Galette
1 Std. 55 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1 Std. 40 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.