Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 700 g water
- 200 g onions, quartered
- 300 g olive oil
- 8 medium eggs
- 15 g baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- 1 garlic clove, finely chopped
- 100 - 120 g bacon lardons, to taste
- 150 g mozzarella, grated
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 25.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Herbes de Provence
5min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 Std. 10 Min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1h 50 min.
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Chicken Pizzaiola
50min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1h 50 min.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min