Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55 Min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 Min
Quick Gyros with Tzatziki
15 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Egg White Coconut Omelette
45 Min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min