Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Chicken Étouffée
45 min
Ham, Egg and Chips
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Irish Potato Soup
35 min