Urządzenia i Akcesoria
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
10 portions
Składniki
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13.4 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
25.1 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Pepper and Salami Sauce
45 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Salt Cod Gratin
50 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min