Focaccia de beterraba com salmão fumado
TM6 TM5

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 400 g farinha tipo 65
  • 150 g sumo de beterraba natural, s/ açúcar
  • 5 g fermento de padeiro seco
  • 1 c. sopa de mel
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 120 g água
  • ½ c. chá de sal
  • 3 - 4 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
  • 1 - 2 cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
  • 1 - 2 pitadas de sal grosso
  • 100 g salmão fumado cortado em tiras

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
832 kJ / 199 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2.1 g
Sód
514 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy