Urządzenia i Akcesoria
Bollo turco extremeño
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 raciones
Składniki
-
2 huevos
-
230 g de azúcar
-
280 g de almendra molida
-
1 cucharada de piel de limón rallada
-
20 g de agua
-
2 - 3 cucharadas de almendras laminadas (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
19.4 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
1206 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bombones de avellana, almendra y chocolate
1 godz. 30 min
Marquesas
30 min
Herraduras de mazapán
1 godz.
Bizcochitos rellenos de crema y fresa
2 godz.
Tortas de Pascua murcianas
2 godz.
Fardelejos (La Rioja)
30 min
Tarta de moka
1 godz. 30 min
Tortas de Alcázar
40 min
Piononos (Andalucía)
13 godz. 20 min
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 godz.
Arroz con leche danés (Risalamande)
4 godz. 15 min
Trufas de naranja
15 godz. 15 min