Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharadita de mantequilla Lurpak®
Masa blanca
- 150 g de leche
- 25 g de mantequilla Lurpak®
- 10 g de levadura prensada fresca
- 30 g de azúcar
- 250 g de harina de fuerza
- 1 - 2 pellizcos de sal
Masa de chocolate
- 175 g de leche
- 25 g de mantequilla Lurpak®
- 10 g de levadura prensada fresca
- 30 g de azúcar
- 245 g de harina de fuerza
- 10 g de cacao en polvo (con o sin azúcar)
- 1 - 2 pellizcos de sal
Bollos de erizo
- 100 g de chocolate con leche en trozos
- 16 piñones
-
8
pasas
lub 8 nueces pacanas - 1 huevo batido
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Roscón bombón
4h
Gâteau magique au chocolat para dos
4h 50min
Nubes especiadas
12h 20min
Barritas de pan a la cerveza con arándanos y pistachos
1h
Minirrosquillas americanas (doughnetes)
3h
Bollos de pizza
1h 40min
Tarta conejito
1h 25min
Pan de mantequilla con chocolate y nueces
1h 40min
Galletas de cacao, almendra y canela
1 Std. 50 Min
Suizos
2h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min