Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1398.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Vichyssoise
2u. 20min
Crema de champiñones
20min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 Std. 10 Min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema de boletus
1h 35min
Emulsión de patata con pulpo
50min