Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
- 70 g di carote a listarelle (5 mm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pasta secca tipo bavette
- 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 80 g di yogurt greco
- 2 tuorli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne risottate con verdure
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Trofie con verdure alle erbe
40min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Pasta al forno vegetariana
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min