
Urządzenia i Akcesoria
Crema allo yogurt e gelatina ai cachi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni
Składniki
-
di succo di arancia40 g
-
di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata8 g
-
di cachi la polpa a pezzi250 g
-
di vino passito20 g
-
di zucchero30 g
Crema alla ricotta
-
di ricotta vaccina scolata dal siero200 g
-
di yogurt greco intero200 g
-
di zucchero40 g
-
granella di nocciole q.b. per guarnire
-
di menta fresca4 - 6 foglioline
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
130 kcal /
544 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autunno con i cachi
5 Przepisów
Włochy
Włochy