Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

Crema allo yogurt e gelatina ai cachi

4.2 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di succo di arancia
    40 g
  • di gelatina in fogli precedentemente ammollata in acqua fredda e strizzata
    8 g
  • di cachi la polpa a pezzi
    250 g
  • di vino passito
    20 g
  • di zucchero
    30 g
Crema alla ricotta
  • di ricotta vaccina scolata dal siero
    200 g
  • di yogurt greco intero
    200 g
  • di zucchero
    40 g
  • granella di nocciole q.b. per guarnire
  • di menta fresca
    4 - 6 foglioline

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 130 kcal / 544 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 16.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...