![Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio) Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7AB528FB-3131-4E7A-9CB7-07A1E1735A0D/Derivates/52d9a338-3092-4606-b4d3-5211f63bce78.jpg)
Wersje kompatybilne
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Semifreddo al cocco
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna di soia
- 400 g di latte di cocco
- 50 g di farina di cocco
- 1 cucchiaio di Rum bianco
Coulis di pesche
- 250 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527.7 kJ / 364.9 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 39.6 g
- Tłuszcz
- 21.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Salsa al caramello
35 Min
Coulis di frutta
10 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 min
Tortini di quinoa con salsa ai lamponi
2 godz.
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6 Std. 30 Min
Cremoso al caffè
5 godz. 30 min
Coulis di fragole
20 Min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10min
Pannacotta leggera alle fragole e basilico
3h 10min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min