Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)

Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)

4.1 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

Semifreddo al cocco
  • di zucchero
    150 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    ½
  • di panna di soia
    500 g
  • di latte di cocco
    400 g
  • di farina di cocco
    50 g
  • di Rum bianco
    1 cucchiaio
Coulis di pesche
  • di pesche nettarine sbucciate e a pezzi
    250 g
  • di acqua
    50 g
  • di succo di limone spremuto fresco e filtrato
    10 g
  • di zucchero
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 364.9 kcal / 1527.7 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 21.6 g
Węglowodany 39.6 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 6.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...