Urządzenia i Akcesoria
沙茶百頁豆腐
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蔬菜油 (如:葵花油)10 克
-
薑5 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片80 克
-
新鮮黑木耳 切塊 (約2公分)80 克
-
洋蔥 切塊 (約2公分)80 克
-
百頁豆腐 切塊(約2公分)200 克
-
甜豌豆 切段20 克
-
素沙茶醬3 大匙
-
素蠔油3 大匙
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9 g
Kalorie
1013 kJ /
242.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.87 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan