沙茶百頁豆腐

沙茶百頁豆腐

3.9 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蔬菜油 (如:葵花油)
    10 克
  • 5 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    80 克
  • 新鮮黑木耳 切塊 (約2公分)
    80 克
  • 洋蔥 切塊 (約2公分)
    80 克
  • 百頁豆腐 切塊(約2公分)
    200 克
  • 甜豌豆 切段
    20 克
  • 素沙茶醬
    3 大匙
  • 素蠔油
    3 大匙
  • 20 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 9 g
Kalorie 1013 kJ / 242.3 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 4.87 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...