Urządzenia i Akcesoria
竹筍雞肉煲飯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊100 克
-
紅蘿蔔 切丁130 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切丁10 克
-
熟竹筍 切丁170 克
-
蠔油20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
白米,任一種類 洗淨,浸泡1小時150 克
-
去皮雞胸肉 切小塊100 克
-
雞高湯130 克
-
水1000 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.6 g
Kalorie
1054 kJ /
252 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
2.9 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan