Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert

Flammkuchen mit Zwetschgen und Camembert

4.3 344 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 Stück

Składniki

  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    250 g
  • Buttermilch
    150 g
  • frische Hefe
    15 g
  • Öl
    20 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Walnusshälften
    20 g
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Honig flüssig
    10 g
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zwetschgen geviertelt
    300 g
  • Camembert würzig
    200 g
  • Rucola
    50 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 26 g
Kalorie 2877 kJ / 688 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...