Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2343 kJ / 558 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto crémeux au camembert
35 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Oignon farci croustillant
55min
Chili con carne cuisson lente
5ωρ. 5 λεπτ.
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15 min
Coquillettes chorizo-comté
15 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Capellini aux merguez et tomates séchées
30 min