Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla cortada en medias lunas
- 150 g de espinaca
- 250 g de atún en aceite, escurrido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, escurridos
- 1 cucharadita de mostaza
- limón, sólo el jugo
- 1 yema de huevo, batida
- cebollín picado para servir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2327 kJ / 554 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de carne
50 Min
Pollo al limón con verduras
40min
Pizza Marina
1 Std.
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50 Min
Arroz al cilantro
35min
Mousse de frutas
3u.
Pay de arroz con carne
1h 15min
Pastel de salmón con puré de chícharo y zanahoria
1 Std. 25 Min
Rollitos de lechuga rellenos de carne
1 Std. 20 Min
Pollo al cilantro y cuscús
30 Min
Albóndigas de atún
1 Std. 20 Min
Fettuccini con pollo y chícharos
35min