Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla cortada en medias lunas
- 150 g de espinaca
- 250 g de atún en aceite, escurrido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1000 g de frijoles bayos cocidos, escurridos
- 1 cucharadita de mostaza
- limón, sólo el jugo
- 1 yema de huevo, batida
- cebollín picado para servir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2327 kJ / 554 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pimientos rellenos
50 min
Canelones de pavo
1h 30min
Cacerola de papas
1 Std. 10 Min
Tortilla de arroz
1h
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1 Std. 10 Min
Albóndigas al cilantro con calabacitas
50 min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1h 30min
Pastel de durazno y ciruela
1h
Albóndigas de atún
1h 20min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35 min
Pastel de carne
50 min
Pan integral con linaza
29h