Pastel de atún con frijoles

Pastel de atún con frijoles

1.8 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones

Składniki

  • 40 g de aceite de oliva
  • 3 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla cortada en medias lunas
  • 150 g de espinaca
  • 250 g de atún en aceite escurrido
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pizca de pimienta negra molida
  • 1000 g de frijoles bayos cocidos escurridos
  • 1 cucharadita de mostaza
  • limón sólo el jugo
  • 1 yema de huevo batida
  • cebollín (opcjonalnie) picado para servir

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 554 kcal / 2327 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 96 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...