Urządzenia i Akcesoria
Pan de frijol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas
Składniki
-
250 g de leche
-
400 g de frijoles cocidos , escurridos
-
15 g de azúcar
-
50 g de mantequilla
-
1 sobre de levadura seca instantánea
-
1 cucharadita de sal
-
450 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quiero salir de la rutina
6 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Panqué de chocolate low carb
50 min
Pan de brioche
5 godz.
Keppe de quinoa
1 godz.
Pan de caja low carb
2 godz.
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
35 min
Panes planos turcos
2 godz. 10 min
Arroz milanesa
40 min
Galletas de cacahuate
30 min
Pan de canela
3 godz.
Falafel de zanahoria
30 min
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Bollos de papa
1 godz. 20 min