Urządzenia i Akcesoria
Pan de frijol
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 rebanadas
Składniki
-
250 g de leche
-
400 g de frijoles cocidos , escurridos
-
15 g de azúcar
-
50 g de mantequilla
-
1 sobre de levadura seca instantánea
-
1 cucharadita de sal
-
450 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quiero salir de la rutina
6 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de caja con ajonjolí
2h
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Galletas de queso y jitomate deshidratado
4h
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
2h 10min
Pan de caja integral
1h 10min
Bollos de camote
3h
El pastel
2h
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan de caja integral
1h 40min
Pan de cocoa
3h
Pan de caja blanco
2h
Pan de brioche
5h