![Stir-fried Carrot Sticks (400 g) Stir-fried Carrot Sticks (400 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/535febc8-2e9f-4ab6-95b8-4e116a9c75d1/Derivates/d485875b-201f-4891-92e5-fd25d6db8f06.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oil
lub 20 g olive oil - 400 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Sautéed Prawns
15 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Browned Chicken Cubes
15 Min