Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
240 mg
Białko
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min