Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
20 g olive oiloil20 g
-
carrots cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
240 mg
Białko
4 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 Min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 Min
Browned Chicken Strips
15 Min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 Min
Browned Onions (200 g)
25 Min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 Min