Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g oil
lub 20 g olive oil - 400 g carrots, cut in sticks (5 cm long, 5 mm thick)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1293 kJ / 309 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 240 mg
Alternatywne przepisy
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min