Urządzenia i Akcesoria
梅汁龙利鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
龙利鱼鱼排220 克
-
料酒2 茶匙
-
盐1 小撮
-
姜 切丝5 克
-
油2 汤匙
-
水 蒸煮用,再额外准备2汤匙800 克
-
梅子酱50 克
-
糖1 茶匙
-
白醋2 茶匙
-
淀粉 加0.5茶匙水勾兑成水淀粉¼ 茶匙
-
京葱 切丝,装饰用5 克
-
红甜椒 切丝,装饰用15 克
-
柠檬皮 切丝,装饰用10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.6 g
Kalorie
1111 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
和风料理
15 Przepisów
Chiny
Chiny