Thai green chicken curry
TM6 TM5 TM31

Thai green chicken curry

4.5 (348 ocen)

Składniki

  • 250 g coconut cream
  • 60 g Thai green curry paste (see Tips)
  • 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 30 - 50 g fish sauce, to taste
  • 1 tsp palm sugar
  • 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
  • 80 g canned bamboo shoots, drained
  • 7 fresh kaffir lime leaves
  • fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
  • fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1383 kJ / 329.3 kcal
Białko
27.5 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
21.2 g
Tłuszcz nasycony
13.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
1848.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy