Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed fish with green mash
50 min
Parsnip and bean mash
25 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Creamed spinach
15 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Quick beetroot relish
40 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min