Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower flammkuchen
1 godz.
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min