Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)25 g
-
cauliflower cut into florets (2-3 cm)700 g
-
garlic cloves2
-
water40 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
ghee (see Tip)1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
225.9 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
452 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken velouté meal
40 min
Apple sauce
20 min
Basil pesto
10 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
No potato salad
20 min
Parsnip and bean mash
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25 min