Urządzenia i Akcesoria
Vegetable soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh tomato cut into halves1
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnip, leek), cut into pieces400 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water600 g
-
butter or olive oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
184.6 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
385.5 kJ /
91.8 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Tomato and red lentil soup
30 min
Carrot and coriander soup
30 min
Rice pudding
50 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Minestrone
40 min
Cream of tomato soup
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Tomato pasta sauce
40 min