Urządzenia i Akcesoria
Cheese Béchamel sauce (TM6)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
600 g
Składniki
-
cheddar cheese to taste, cut into pieces50 - 70 g
-
butter40 g
-
milk500 g
-
plain flour40 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
nutmeg1 - 2 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1517.2 mg
Białko
35.9 g
Kalorie
4161.7 kJ /
994.7 kcal
Tłuszcz
70.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
42.8 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise
15 min
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Lemonade scones
25 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min
Yorkshire puddings
3 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Custard
10 min
Cheese Sauce
15 min
Quick béchamel sauce
15 min
No fail béchamel
15 min
No fail mash potato
20 min