Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prune and orange stuffing
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 70 g)
- 20 g butter
- 80 g pitted prunes
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
- 2 tsp orange juice
- 30 g sunflower seeds
- 100 g day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly and torn into pieces (3 cm), (approx. 2-3 slices)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spicy Cajun rub
- 160 g sea salt
- 1 tbsp chilli powder
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 1 tbsp dried onion flakes
- 1 tbsp granulated garlic
- ½ tsp ground cumin
- 2 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp dried thyme
- 1 tbsp dried basil
- 1 tbsp dried oregano
- 1 tbsp coriander seeds
- ¼ tsp ground white pepper
- 2 tsp ground black pepper
Whole chicken
- 1000 g water
- 1 whole uncooked chicken (1.2-1.6 kg)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3582 kJ / 853 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 19.5 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.9 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1731.6 mg
Alternatywne przepisy
Boiled rice
25 min
Cooking beetroot and corn
40 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 min
Layered chicken dinner
1 godz. 45 min
Coleslaw
10 min
Poached eggs
25 min
Rice flour
5 Min
Boiled eggs
20 min
Steamed eggs sunny side up
15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Corned beef with mustard sauce
1h 30 min