Urządzenia i Akcesoria
Beef stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
600 g
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)300 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
tomato paste50 g
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
rock salt100 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
beef mince300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
39207.6 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
6169.9 kJ /
1474.6 kcal
Tłuszcz
102.9 g
Błonnik
22.3 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Chicken stock paste
45 min
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Fruity dream
10 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min