
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de gruyère coupé en cubes
- 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
- 8 feuilles de basilic frais
- 595 g d'eau
- 5 blancs d'œufs de gros calibre
- de sel au goût
- de poivre noir moulu au goût
- glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
- 8 feuilles basilic frais en guise de décoration
- Wartości odżywcze
- na 2 portions
- Kalorie
- 462 kcal / 1933 kJ
- Białko
- 40 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Węglowodany
- 9 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Sód
- 986 mg