Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked pâté
3 godz.
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Frozen Yogurt Bark
6 godz. 10 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Turmeric Green Tea
20 min
Piña colada
5 min
Buffalo chicken wings
45 min
Quark and herb spread
5 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min