Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Oysters with Lime Granita
15 min
Yellow Dyed Eggs
55 min
Golden Brown Dyed Eggs
55 min
Rise and Shine Juice (Metric)
10 min
Keto jalapeño turkey burgers with mushroom buns
1 godz. 10 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 godz. 50 min
Strawberry Vodka Shot
10 min
Detox Water (Flat Belly) (TM5/6 Metric)
25 min
Beetroot and avocado eggs
88 godz.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min