Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mulled wine
15 min
Mai Tai
10 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Pil pil sauce
5 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Irish hot chocolate
10 min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 min
Buffalo chicken wings
45 min
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Raspberry Tea Smoothie
10 min
Ginger Sangria Punch
1 godz. 5 min
Raspberry smoothie bowl with chia seeds
10 min