Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kaffir lime granita
40 min
Spicy Cheese Dip
20 min
Lemon and thyme oil
25 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Piñarita
5 min
Blue Hawaiian
10 min
Strawberry mojito
10 min
Sunrise Margarita (Non-alcoholic)
10 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10 min
Mediterranean Lamb Burger
45 min