Urządzenia i Akcesoria
Polish egg salad with tartar sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pickled cucumbers cut into pieces100 g
-
pickled button mushroom drained (approx. 170 g after draining)230 g
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
sour cream100 g
-
sugar (optional)1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper to season
-
eggs hard-boiled12
-
fresh dill leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
882.4 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1813.4 kJ /
431.8 kcal
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3 godz. 5 min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30 min
Cosmopolitan
5 min
Smoked Indian-spiced quail
3 godz. 20 min
Baharat spice mix
5 min
Sicilian prawn salad
40 min
Berry liqueur
30 min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Peppermint Chocolate Bark
4 godz.
Lime and chilli corn
40 min
Gin and cucumber cooler
10 min