Orange-brined turkey (MEATER+®)
TM6 TM5 TM31

Orange-brined turkey (MEATER+®)

5.0 (19 ocen)

Składniki

Orange brine and turkey

  • 4 oranges (see Tips)
  • 4500 - 5000 g turkey (size 46)
  • 2 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 dried bay leaves
  • 90 g salt
  • 100 g pure maple syrup
  • 1500 g water

Stuffing

  • 150 g brown rice
  • 1000 g water
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 3 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 20 g salted butter
  • 50 g currants
  • 500 g sausages, casings removed (see Tips)

Orange maple glaze

  • 80 g pure maple syrup
  • 30 g soy sauce
  • 4 whole cloves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
7506 kJ / 1787.2 kcal
Białko
173.5 g
Węglowodany
37.9 g
Tłuszcz
104.6 g
Tłuszcz nasycony
35 g
Błonnik
5.9 g
Sód
2128.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy