Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pork loin roast, skinless (see Tips)
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 50 g honey
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries
- 1 tbsp dried marjoram
- 1 ½ tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 1500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1237.8 kJ / 294.7 kcal
- Białko
- 46.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 9.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 495.8 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Hornazo
Brak ocen
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29u. 45min
Sunday lamb roast
1j 55 menit
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min