Urządzenia i Akcesoria
Honey and herb pork loin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pork loin roast, skinless (see Tips)1000 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
honey50 g
-
dried bay leaves2
-
allspice berries3
-
dried marjoram1 tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
water1500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
495.8 mg
Białko
46.5 g
Kalorie
1237.8 kJ /
294.7 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Mexican Dip
25min
Tornado Potatoes
1u.
Zoodles with Broccoli Pesto
30min
Mushroom Carpaccio
25min
Vegetable Salt
5min
Liver cake
1u. 50min
Blackberry Mojito
1u. 45min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1u. 50min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Spiced Beef Sausages
40min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min