Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel frío de melocotón
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 850 g de melocotón en almíbar (en mitades)
- 2 sobres de gelatina en polvo sabor limón
Sorbete de melocotón
- 180 g de azúcar
- 300 g de agua
- 1000 g de melocotones frescos congelados en trozos
- 100 g de licor de melocotón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Mousse de dulce de leche y café
20 min
Pastel de piña y crema
2h 45min
Tarta de manzana y flan
3 Std. 20 Min
Bizcochitos de limón
50min
Mousse de chocolate y café
1 Std. 20 Min
Tarta de crema catalana a la naranja
7hod. 30min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4h 15min
Mousse de café
3h 15min
Pudin de arroz con leche y galletas de canela
3 Std. 20 Min
Flan de licor de café
5óra 15p
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min